Norsk Redneck Forening

100% REDNECK

Om Norsk Redneck Forening

Og sånn ble de til!
Norsk Redneck Forening har alltid eksistert. Folk har bodd på bygdene i generasjoner. De har klart seg med de hadde, hjalp hverandre etter evne og hadde fester sammen. Den gangen het det bygdefolk som hadde fest på lokalet og kjørte til og fra fest med traktor og hengeren full av folk. Da N.R.F kom på Facebook i 2009. Så var det etter at, to herrer i sin nest beste alder hadde mimret om en, barndom som sikkert hadde fått forsiden på VG. Det med tanke på alt de gjorde som er betraktet som livsfarlig nå for tiden. Disse slitne herrene startet N.R.F for å se, om det var de eneste overlevende fra tiden det var normalt å kle huset med asbestplater.
100 ble til 1000 som ble til 10.000 og det bare økte. De slitne herrene var ikke alene om å ha overlevd, det var mange som likte livsstilen vår og etterhvert ble det en krets rundt foreningen. I 2013 ble foreningen så stor at de arrangerte redneck partys.
De aller fleste kjenner gjengen fra Norsk Redneck Forening gjennom Dokusåpen (MAX). Norske Rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle.

Ny Responsiv Nettside!

Oppdragsgiver

Da Norsk Redneck Forening skulle lage ny hjemmeside fikk Egnir WebDesign oppdraget.
Det viktigste med den nye nettsiden var at den skulle være; moderne, enkel og tidsriktig. Videre skulle den nye hjemmesiden til Norsk Redneck Forening etableres på en enkel plattform som tålte et høyt antall besøkende (tusenvis besøker nettsiden daglig), nettsiden skulle også innholdet nettbuikk for salg av medlemskap og andre effekter i tillegg til blogg. De nye nettsidene er bygget i WordPress med nettbutikk utvidelse fra WooCommerce.

Prosjekt detaljer

Hvem: Norsk Redneck Forening
Hva: Ny nettside, SEO optimalisert, sosiale nettsider, Google Map, Google Bedriftsside, YouTube kanal, Nettbutikk, Blogg m.f.
Hvor: Svelvik, Vestfold
Oppdragsår: 2016
Verktøy: Photo Paint, CorelDRAW, Photoshop, Wordpress, WooCommerce

Mobilvennlig Boost Med 500%

Friske mobilsider

I dag surfer så og si alle på mobilen. Det er svært viktig å ha en nettside som fungerer perfekt på alle flater. Salg kan glippe ved å ha en dårlig mobiltilpasset tilpasset nettside.

Ombygd fra Innsiden og Ut

Riktig bruk koder i bakkant av nettsiden gir et god design i front. Resultatet er en mobilvennlig side som virker.

Brukervennlig Besøksstatistikk

Ønsker du å følge med på hvem som besøker siden din? Vi setter opp enkle rapporter som du kan lese på; dag, uke eller mnd. basis.

Norsk Redneck Forening ny nettside som virker på alle flater
iPhone eksempel villa Norsk Redneck Forening

Nettsiden til Norsk Redneck Forening er laget med:

Se prosjektet live