OXE Diesel

 

Oppdragsgiver

Da OXE Diesel skulle lansere sin nye nye utenbords diesel båtmotor i Norge fikk Egnir WebDesign oppdraget med lage ny hjemmeside som gjenspeilte den internasjonale aktørens offisielle nettside.

For kunden lagde vi ny responsive nettsider, hadde ansvar for og oversatte alle dokumenter relatert til innhold fra engelsk til norsk. Det ble også levert Facebook sider, Google Business og Google Map som en del av oppdraget.

Prosjekt detaljer

Hvem: OXE Diesel
Hva: Ny nettside, SEO optimalisert, Sosiale nettsider, profil og kontinuerlig oppfølgning, oversetting fra engelsk til norsk.
Hvor: Bærum (Akershus)
Oppdragsår: 2015
Verktøy: Photo Paint, CorelDRAW, Photoshop, Egnir CMS (Enkelt publiseringsverktøy for nettsider)

Ny Responsiv Nettside!

%

Bedriftsprofil

%

Webdesign

%

Økt trafikk

%

Kundetilfredshet

Mobilvennlig Boost Med 50%

Friske mobilsider

I dag surfer så og si alle på mobilen. Det er svært viktig å ha en nettside som fungerer perfekt på alle flater. Salg kan glippe ved å ha en dårlig mobiltilpasset tilpasset nettside.

Ombygd fra Innsiden og Ut

Riktig bruk koder i bakkant av nettsiden gir et god design i front. Resultatet er en mobilvennlig side som virker.

Brukervennlig Besøksstatistikk

Ønsker du å følge med på hvem som besøker siden din? Vi setter opp enkle rapporter som du kan lese på; dag, uke eller mnd. basis.

 

Som gründer er det mye å tenke på! Da er det godt å ha flinke folk rundt seg som hjelper firmaet ditt til å tenke helhetlig. Egnir Webdesign har lang og god erfaring, og har spesielt mye kunnskap som hjelper oss gründere. For oss har samarbeidet vært veldig positivt. Vi får en personlig oppfølging, og det er viktig at vi har et designbyrå som også tenker på oss gründere. Egnir Webdesign er profesjonelle, kreative og leverer varene utrolig raskt og som avtalt!

Per Wikheim

Daglig leder, OXE Diesel

  • Søk på nettsiden fra mobil og nettbrett 80% 80%
  • Trafikk på hjemmesiden 50% 50%
  • Økt konvertering 60% 60%
  • Henvendelser på e-post 40% 40%
  • Antall bestillinger som skjer online 50% 50%

Ny Nettside med Utrolige Resultater

Økningen i antall henvendelser bedriften har mottatt etter at de nye nettsidene fra Egnir WebDesign be lansert.

Da internett først begynte å få fotfeste i Norge fantes det en egen telefonkatalog for alle som hadde Internett. I dag finnes det i Norge snart flere nettsider en innbyggere. Det er ikke lengre nok å ha en nettside, hvordan skal kundene dine finne nettsiden din. Vi i Egnir WebDesign kan dette, og hjelper deg gjerne.

Flere bedrifter bør ta en gjennomgang av dagens nettsider.

Etter at denne kunden lanserte med Egnir WebDesign som inkluderte; ny mobiltilpasset nettside, gjennomgang av all digital markedsføring har resulterte i økt synlighet og tilgjengelighet sørget for stor økning av henvendelser til bedriften  (se økningen av henvendelser etter lansering i kolonnen til venstre).